Само в 7DniSofia.bg

Славия задържа две от звездите си за следващия сезон

Загорчич

Славия ще запази състава си за битките в Лига Европа, както и ще направи добра селекция. Това заяви треньорът на белите Златомир Загорчич пред „Тема Спорт“. Клубът ще задържи Стефан Велев и Галин Иванов, които са с изтичащи договори. Желанието на треньора е да остане и Иван Минчев – офанзивният халф е силно желан от Берое.

„Може да се каже, че вече сме започнали селекцията. Вече проведохме разговори с ръководството и набелязани играчи. Уточнихме постовете, на които ще вземем нови хора. Няма обаче да ви ги разкрия, защото имам безкрайно уважение към момчетата от настоящия състав“, каза Загорчич.
Той призна, че иска Александър Цветков. Халфът преди дни разтрогна договора си с Черно море и вече е свободен агент, като е спряган и за преминаване в Берое.

„Дали Цветков е опция за нас? Всеки добър футболист е такъв за Славия. Не се притесняваме и за Иван Минчев. Всичко в течение, няма да има проблем да се разберем. Желанието ми е да запазим състава и да надградим. Колкото до моя договор – нямам притеснения. Ще седнем някой ден с президента и ще се разберем“, каза треньорът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.