Една от главните актриси в сериала „София ден и нощ“ , каза сбогом на колегите си и напусна окончателно продукцията! Вижте коя

софия ден и нощ

Бояна Генова, която е една от главните актриси в сериала „София ден и нощ“ , каза сбогом на колегите си и напусна окончателно продукцията, научи HotArena.

Чаровната блондинка ще се върне към старото, но доходоносно занимание, а именно фото сесиите за еротични списания. Дълги години тя поддържаше високия стандарт на живот с пари, спечелени от еротични снимки най-често за мъжки списания.  Сега русокосата е решила да се върне към миналото, тъй като парите от сериала не били достатъчни, а времето за снимки отнемало възможността да работи на две места. Решението й разочарова феновете на продукцията, които набедиха Кристиян Кирилов, известен с ролята си на Митко.

Крис завъртя главата на Генова и дълго време беше нейна половинка на екрана и в живота. След това голямата любов завърши с голямо разочарование. Според зрителите това е и причината Бояна да скъса договора си с продуцентите. Все пак малцина са жените, които искат да работят редом с бившия си.

Бояна стана известна като малкото коте на футболиста Божинов. Появата й в сериала шокира и не малка част от колегите й, които на по-късен етап споделиха, че зад изкуствените коси, силикона и корекциите се крие една забележителна жена. Всички актьори са категорични, че в живота Бояна ще остане близка приятелка, на която могат да разчитат, защото съвместната работа ги е превърнала в едно семейство, пише „Телеграф“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории