Само в 7DniSofia.bg

Новите в Левски дойдоха едва през зимата, а вече се отдадоха на почивка (снимки)

1-52-320x320

Новите попълнения на Левски се възползват по най-добрия начин от ваканцията си. Трима от чужденците, които пристигнаха на „Герена“ през зимата, не спират да се хвалят от няколко дни в социалните мрежи с дестинациите, на които прекарват свободните си дни.

Най-тузарска почивка си уреди Ривалдиньо, който от средата на седмицата е в Дубай. Бразилският нападател обиколи доста от забележителностите в пустинята наоколо, а не подмина и да се качи на върха на най-високата сграда в света Бурж Ал Араб заедно с жена си и невръстния си син.

Друг от новите играчи, които не успяват да си извоюват титулярно място при Делио Роси – Афонсо Фигейредо, е с половинката си в Истанбул. Португалският защитник още в първия си ден в Перлата на Босфора посети една от най-големите забележителности в града – Синята джамия, a след това се отдаде на тур из местните ресторанти. Фигейредо изглежда е и голям фен на сушито, защото дори в Турция го предпочита пред местните ястия.

Новата звезда на Левски Паулиньо явно си пада по по-романтичните дестинации и е със съпругата си в италианската столица Рим. Двамата посетиха най-известните забележителности във Вечния град, започвайки с Колизеума.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.