Е, не! Първи секс в Парламента ни! (Лесно ще познаете кои депутати си лягат заедно)

7 Dni Sofia02.06.2017
женени

Странният начин на пълнене на кандидат-депутатските листи на партията „Воля” доведе до първия случай, в който в парламента влизат съпруг и съпруга, съобщава „Флагман”.

Става въпрос за Пламен Христов и Полина Цанкова-Христова, които са народни представители съответно от София и от Плевен.

Дългогодишен депутат обясни, че досега е имало случаи в парламента да има двойки, но те са ставали такива впоследствие и не са били женени. Той даде пример с предишния парламент, където на съпружески начала бяха Ангел Найденов и Мая Манолова. Те се ожениха чак след като Манолова стана омбудсман. (Подобен бе случаят и с Волен Сидеров и Деница Гаджева, които и до момента нямат брак помежду си.)

„Деградацията се усилва през последните години. Преди не се допускаха общо взето такива неща. Всяко едно нещо отнякъде започва и следващите му проявления са още по-крайни. Но айде да речем при Ангел Найденов и Мая Манолова е било заварено, защото всеки един е влязъл на собствено основание, пък дето се вика общата среда ги е сближила. Докато тези вече идват отнапред просто като служители в една фирма и като семейство. Т.е. и на двете основания те са господа никои”, коментира възмутено дългогодишният народен представител.

Впрочем наблюденията на „Флагман” са, че Пламен Христов и съпругата му Полина са сред смислените депутати от „Воля”. Христов дори се изяви на няколко пъти като говорител на брифинги в парламента и се представи в добра светлина. Жена му обаче му се пада началник. Тя е зам.-председател на парламентарната група, а Пламен е само редови член.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.