Софийско село взриви футбола! Бойко е първия премиер с промоция за елита, да му мисли Домусчиев

7 Dni Sofia02.06.2017
бойко борисов кирил домусчиев

Малко чудо се случи в българския футбол! Отборът на селото с 4 694 жители Бистрица – Витоша, за първи път в скромната си история ще играе в родния елит, след като елиминира на баража за място в Първа лига Нефтохимик след победа с 1:0.

Така премиерът Бойко Борисов, който все още има картотека за отбора, записа нечуван връх – той стана първият министър-председател в историята, спечелил промоция за висшия футболен ешелон.

Да видим сег пък как ще го спре Кирил Домусчиев. При единствената среща между неговият Лудогорец и Витоша на Борисов, двата отбора завършиха 4:4 в Разград

В герой за момчетата на наставника Костадин Ангелов се превърна единственият чужденец в състава Пол Отофе, който реализира единственото попадение в 58-та минута. Така „бистришките тигри“ станаха едва вторият отбор от село в България, който ще играе в елита.

коментар

  • Ивайло Братоев

    03.06.2017 at 6:48

    Честито на тези момчета!!! На някои може и да е смешно, но момчетата играеха стойностен футбол през сезона и само горемият авторитет и традиции на Етър В.Търново им попречиха да влязат като първи..Интересно какво става с Бургас???

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории