Без никакъв срам! Кръшкачът Стоян Алексиев заведе младата си любовницата на театър…

Стоян Алексиев

Ветеранът на Народния театър Стоян Алексиев няма никакво намерение да преустанови греховната си любов с далеч по-младата от него актриса Иван Бобойчева. Точно обратното – актьорът, пенсиониран от „Иван Вазов“ след скандалните снимки, на които пусна ръка под бельото на любовницата си, я заведе на постановка в „Нов театър НДК“.

Преди да влязат в залата двамата се разходиха из фоайето на театъра, а след това попитаха на касата къде е тоалетната, която след минути посетиха заедно.

След това двамата се запътиха към залата, тъй като закъсняваха за спектакъла. Влюбената двойка влезе и се настани на осми ред, а разговорите между тях продължиха до началото на представлението.

По никакъв начин влюбената двойка вече не се криеше от околните. А актьорът, който до преди година се изявяваше в „Откраденат живот“, изглежда продължава да е лудо влюбен в 44 години по-младата си половинка.

А само преди месец Алексиев публикува снимка със семейството си, на която всички изглеждат щастливи. Това наведе на мисълта, че жена му му е простила изневярата и двамата отново са щастливо семейство. Оказа се, че всичко е било поза за пред близките и внуците му. Запознати коментират, че има вероятност актьорът да живее с жена си в отворена връзка, пише „Телеграф“.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.