Егати! Двама от арестуваните за отвличането на Адриан Златков са телевизионни звезди! Въртяха ги цял месец по…

7 Dni Sofia01.02.2018
10

Двама от задържаните във връзка с отвличането на Адриан Златков от август миналата година – Георги Джамбазов и Мартин Марков, са добре известни както на полицията, така и на цяла България.

На 25 февруари 2016 г. двамата мъже пребиха зверски 31-годишния Васко Наумов на Околовръстното в София заради клаксон. Мъжете са охранители на Ивайло Борисов – Ториното. Запис на двамата се въртя цял месец по всички телевизии, но прокуратурата така и не внесе обвинение срещу тях.

Мистериозната дама, която също се озова в ареста заедно с Джамбазов, Ивайло Борисов и Мартин Марков, се казва Здравка Стефанова. Тя е живеела на семейни начала заедно с един от арестуваните. По-рано днес от думите на адвокатката на Ториното Мариана Тодорова стана ясно, че ролята на Ивайло Борисов и на втория обвинен – Мартин Марков, в отвличането на сина на бизнесмена Тони Златков, е че са осигурили коли с марки „Опел“ и „Шкода“ на похитителите.

Останалите двама обвиняеми имали отношение към СИМ картите, с които се е поддържала връзката между тях и бащата. Четиримата са помагали на други все още неизвестни по делото лица.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории