Лъсна видео на прелитащия за секунда джип на НСО точно преди катастрофата

payimage-626789

БНТ показа кадрите от видеохранителна камера на автомивката, до която се случи трагичната катастрофа край Аксаково. На кадрите, които показват движението по пътя метри преди катастрофата, се виждат само гумите на преминаващите автомобили. Вижда се, че джипът на НСО се движи много по-бързо от останалите коли, а трафикът е натоварен в час пик, което поставя под въпрос версията, че шофьор би направил опит да се включи в движението от път без предимство без да е спрял, да се е огледал и да е изчакал подходяща възможност.

Моменти след прелитането на джипа на НСО се чува звуковата сигнализация непосредствено преди удара.

 

 

Камен Бойчев е свидетел на инцидента. Разказва, че в следствие на жестокия удар цивилната кола е била смазана, а вратата от страната на шофьора – блокирана:

„Тук изкарахме един кози крак, да отворим вратите. Там вътре имаше мъж и жена. Дойдоха пожарната, дойдоха Бърза помощ. Виждаме, че имат по-големи такива машини, ножици, чрез тяхната помощ вече тук събраха се много от органите на реда и с тяхната помощ тогава изкарахме“, обясни той пред БНТ.

Шофьорът от втората кола издъхва на място, въпреки че и до момента на Фейсбук страницата на „Продължаваме промяната“ стои подвеждащото съобщение „има пострадали“.

 

 

Пиарът на Кирип Петков Найо Тицин също първоначално не спомена жертви и качи снимка от мястото на трагедията, на която колата все още не е отворена и се вижда заклещеното тяло на убития водач.

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории