Само в 7DniSofia.bg

Вежди Рашидов с ексклузивни разкрития за атаките на опозицията: Ще напиша книга и ще кажа много истини…

Вежди Рашидов

Бившият министър на културата и сегашен председател на ресорната комисия в парламента Вежди Рашидов разкрива причините за атаките на опозицията и шансовете пред управлението ексклузивно пред камерата на ПИК TV.

„Притеснен съм, че от България изтичат мозъците, квалифицираните млади хора. Трябва да се работи в тази посока да можем да запазим младите и образовани хора в България, те да работят тук, защото бизнесът има проблеми вече с работната ръка“, заяви Вежди Рашидов. По думите му в страната има много хора, които не осъзнават тези проблеми и не се вълнуват от истински важните задачи пред властта. За това и алармирал с приказката, че скоро може да останат в страната само хора, които „за чеп за зеле не стават“ с надеждата, че обществото ще обърне внимание. Той обаче бе категоричен, че се извинява, ако някой е бил засегнат от тази мрачна прогноза.

„В моя живот искам да съм полезен на България, това съм правил вече 65 години, животът не е безкраен и всеки ден изпращам мои приятели. Давам си сметка, че нямаме много време, за да направим нещо. Аз се надявам, че съм направил много.

Ще напиша и книга след като приключа тук ангажиментите в парламента и към ГЕРБ, в която ще разкажа за живота ми в две системи и ще кажа много истини“, обяви Рашидов