Само в 7DniSofia.bg

Обръща ли се ГЕРБ срещу Йорданка Фандъкова!? Солташ.к на Бойко Борисов изригна по нейн адрес: Тъпа…

7 Dni Sofia24.10.2017
раковска

Най-новата „придобивка“ на столичани – велоалеята на ул. „Раковски“, взриви софиянци и може да се превърне в началото на процеси, които да спукат работата на Йорданка Фандъкова. „Тъпа…работа“, нападна я и един от солташа.ите на Бойко Борисов.

В социалните мрежи ври и кипи от недоволство срещу кметицата, която позволява на хората си да изграждат подобни съоръжения, наречени най-меко от повечето потребители „безумни“. Новата велоалея на ул. „Г. С. Раковски“ от Френската гимназия до градинката „Кристал“ предизвика недоволството и на  колоездачи и шофьори, тъй като трасето е опасно и още повече усложнява задръстванията.

„Велоалеята е изпълнена на 80%. До дни ще бъде завършена и обезопасена“, съобщи зам.-кметът по транспорта на София Евгени Крусев, който отнесе най-много критики. Според него наличието й не е проблем, тъй като пропускливостта на автомобилното движение не е намалена.

Столичани обаче са категорични, че велоалеята, чиято ширина е двойно по-голяма от обичайното по неясни причини, усложнява още повече движението по и без това тясната ул. „Раковски“.

Знаково е изригването във фейсбук на един от съветниците на Бойко Борисов и негов партньор на тенис Георги Харизанов, който снима новото съоръжение на клип и написа: „А това може би е нов рекорд на Гинес за най-широка и тъпа велоалея?“ Което си е отвсякъде страшен удар по Фандъкова.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.