Само в 7DniSofia.bg

Г-н Радев, това в задника не са хемороиди, корояд е! Хак да ви е като сам си го отгледахте! Сега режете, режете

7 Dni Sofia13.09.2017
румен радев 2

Всички дървета в резиденция „Бояна“ ще бъдат изсечени. Те са 528 на брой и са нападнати от корояди. Искането е постъпило в Столична община от шефа на комплекса.

Могат спокойно да ги пишат на човека, от който тръгна този проблем – Тома Белев. Великият „еколог“ като управител на Витоша не разреши да започне война с тях, щял да брои короядите. Резултатите от тази му подривна дейност вече се виждат. 1/3 от иглолистната гора на Витоша е изядена. Сега тръгна корояда към Бояна, да го очакват в Симеонов, Драгалевци…

Хак да му е на г-н Президента, нека го сърби. Сега трябва да реже дървета заради онзи, от който се уплаши зимата и наложи вето на закона, даващ възможност България да се развива. Спря го, за да може само тези като Белев да продължат да усвояват.

Иначе изсичането е одобрено от комисията по екология към общината и ще бъде извършено под контрола на дирекция „Зелена система“. Става въпрос основно за иглолистна растителност – бор бял. Препоръката е на нейно място ще бъде засадена нови широколистни и иглолистно дървета.

Може даже да осъдят Тома Белев лично да ги засади. Като пробация…