Костадинов изригна: Цялата шайка ПП-ДБ трябва да бъде разчленена! А ген. Атанасов – задържан

възраждане

„Продължаваме промяната – Демократична България“ представляват тежка заплаха за националната сигурност.“. Това заяви на брифинг в парламента лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, предава репортер на „Фокус“.

„Днес внесохме предложение следващата сряда в Народното събрание да се изслуша директорът на Военното разузнаване ген. Венелин Венев за опит от страна на Атанас Атанасов за вмешателство и вербуване на хора във Военното разузнаване и службите като цяло“, информира партийният лидер.

„Ние ще настояваме за максимално бързи мерки и за задържането на Атанас Атансов. Говорим за квалифициран състав, държавна измяна, за това ген. Атанасов няма имунитет“, посочи Костадинов.

По думите му „тази цялата шайка няма как да бъде разплетена“: „Тя трябва да бъде разчленена. Изборите са тези, което могат да променят ситуацията“, категоричен е лидерът на „Възраждане“.

„Ако „Възраждане“ спечели изборите на 9 юни и това не е изключено, то България ще бъде друга и това ще бъде световна новина“, убеден е Костадинов.