Резил в ПП: Кирил Петков нареди прегласуване докато новата му държанка не стане втора в евролистата

Народно събрание - заседание

Истински резил се разиграва в редиците на „Продължаваме промяната“ в последните дни. Причината са наближаващите евроизбори и борбата кой да бъде нареден в предни позиции. Отлично информирани източници на Tribune споделят, че съпредседателят на ПП държи близки до него хора да заемат по-предни места.

По време на конгреса на „Промяната“ се заформил скандал с гласуването на листата. При гласуване се оказало, че Кирил Петков не е доволен от резултатите. А причината е, че неговата фаворитка Деница Симеонова. Именно тя разпалено защитава Петков от парламентарната трибуна при всяка възможност и го нарече мило „Просто Киро“. Тъй като резултатът на Симеонов не бил задоволителен за Петков, той искал ново и ново прегласуване, за да може тя да заеме по-предни позиции. Според новото гласуване Даниел Лорер е заел втора позиция, Деница Симеонова се е изкачила от първоначалната пета позиция до трета в листата, следвана от Настимир Ананиев, който пък е изпаднал от третото място.

Припомняме, че вчера от „Промяната“ са съставили своята листа за евроизборите, но без партньорите им „Демократична България“ да знаят за нея или най-малкото да е било обсъдено. Източници споделят, че от ДБ са изключително ядосани и са решили да разместят нещата със 100 бюлетини.

Така според съвсем прясното гласуване на „Продължаваме промяната“ се оказва, че първите места са изцяло заети от техни кадри, а за „Демократична България“ остават съвсем неизбираемите.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории