Пълна Пародия: ПП ще прави Насти, Лорер, Ицо Хазарта, Божанката и Мис „Просто Киро“ евродепутати

7 Dni Sofia30.03.2024
payimage-621314

„Продължаваме промяната“ вече са готови за евроизборите … или поне с листата. По информация на Tribune от отлично информирани източници в редиците на Кирил Петков и Асен Василев, имената от страна на ПП вече са ясни.

Интересна подробност е, че от ПП са решили, кои свои хора ще вкарат в евролистата, но партньорите им Демократична България все още не са осведомени.

Впечатление прави също така, че основните имена в листата са единствено депутати на „Промяната“.

На първо място е сложен Никола Минчев, втора позиция ще се даде на представител на ДБ, трети се нарежда Даниел Лорер, след него е Настимир Ананиев – станал известен през последните дни, като „фикуса“, пета в листата е Деница Симеонов, станала известна с „Просто Киро“, шеста позия е отредена за Ицо Хазарта, на осмо място е слабо известна представителка на ПП, девето място за Явор Божанков. Според така съставения списък хората на Христо Иванов, Атанас Атанасов и останалите от коалицията в ДБ ще получат някои от последните позиции за европарламента. Което със сигурност ще доведе до поредна ескалация в малката сглобка.

Друга интересна подробности е, че ДБ е част от семейството на ЕНП, а ПП все още не са приети в никое европейско семейство. Припомняме, че от дълго време правят опити да влязат в АЛДЕ, където от дълги години са ДПС, но без успех.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории