„Кебапчето на Домуса“ нападна легендарен президент на ЦСКА и водеща

7 Dni Sofia22.03.2024
София Тех Парк - форум

Бившият президент на БФС и ПФЛ – Валентин Михов бе гост в предаването „Домът на футбола“, като коментира преминалия изборен конгрес.

Легендарният бос на ЦСКА коментира доста въпроси, свързани със структурата на футбола ни, като отчете, че по негово време телевизионните права за първенството са достигнали 6 милиона лева, а сега, години по-късно, те са 6.5, което е наистина скандално.

Думите му не се харисаха на настоящия президент на ПФЛ и бъдещ вицепрезидент на Гонзо в БФС Атанас Караиванов, известен с кебапчийските си зависимости от агата на Лудогорец Кирил Домусчиев.

„Печалният гост на „Домът футбола“ обясни колко са малко парите от тв права. Той тръгнал от 400 000 долара и стигнал до 6 милион лева, сега били 6,5. Явно НОВА намериха най-подходящия гост и водеща (б.р. – футболната съдийка Павлета Рашкова) да обяснят, че плащат малко пари! Искал администриране на първенството преди повече от 20 години? А защо не го постигна? Лесно е да правиш бизнес без покритие!“, написа нагло Караиванов във Фейсбук.