Иван и Андрей погребват „Фермата“! Двамата най-важни в екипа им избягаха с 200

7 Dni Sofia18.03.2024
1

Иван и Андрей бързо намериха ново предизвикателство след спирането на „Фермата“. Тв водещите и продуценти атакуват онлайн света. Двамата се връщат към корените си от „Сблъсък“, с който станаха известни преди години.

Христов и Арнаудов стартират първото комедийно онлайн тв шоу. То ще се казва „Иван и Андрей Неофишъл“. Ще се излъчва в ютуб на канала на „Междинна станция“. Първото предаване е тази сряда.

„Новият телевизионен сезон може да се опише като завръщане в бъдещето. Ники Кънчев се върна в „Стани богат“, „Денсинг старс“ възкръсна, „Под прикритие“ ще има нов сезон. Така че най-нормалното нещо е Иван и Андрей да дебютират! Не забравяйте, светът е за хора с чувство за хумор!“, обявиха водещите. Двамата не разкриват повече подробности около предаването си. Ясно е, че първият, който им пожела успех, е Максим Бехар. Човекът, който им проправи път в телевизията преди години.

Новото шоу ще е основното занимание на Иван и Андрей след спирането на „Фермата“. След девет сезона на предаването от Би Ти Ви решиха да го заменят с риалити от типа на „Сървайвър“, но с различни правила.

 

Нойзи се споразумя за 10-месечна присъда! Конфискуваха му и джипа за шофиране с алкохол

 

Телевизията вече започна набирането на кандидати за новия проект, чието заглавие е „Островът на 100-те гривни“. В него 30 души ще бъдат изолирани на тропически остров, където ще се борят за оцеляването си. Наградният фонд е 300 000 лв. Интересен факт е, че изпълнението му е възложено на доскорошната дясна ръка на Иван и Андрей във „Фермата“ – Ники Николов и Ивайло Вандов.