Борислав Михайлов пребит преди конгреса от фенове на ЦСКА, напипали го пред ресторант

КПКОНПИ - Борислав Михайлов - брифинг

Досегашният президент на БФС Борислав Михайлов и бодигарда му са били нападнати и бити от четирима мъже след възникнал конфликт на паркинг пред популярен турски ресторант на магистрала „Тракия“.  Инцидентът се е състоял преди около две седмици в късните часове на деня, а най-странното е, че Михайлов не е подал официален сигнал за нанесения му побой в МВР.

Източник на „Уикенд“ от футболните среди разказва, че Боби Михайлов и неговият охранител са се сблъскали с група радикални привърженици от агитката на ЦСКА на паркинга на ресторант „При Неджо“ край Пазарджик. Запалянковците забелязали джипа „Рейндж Ровър“ на Михайлов и президентът в оставка на БФС, който водел разговор по мобилния си телефон.

До инцидента се стигнало, след като един от феновете се изхрачил върху страничното предно стъкло на джипа. Михайлов отворил вратата и напсувал компанията, което разярило солидно подпийналите привърженици на ЦСКА. Те пробвали силово да измъкнат Боби от джипа му, но намесата на неговия бодигард, возещ се на задната седалка, осуетила линча над Михайлов. Охранителят съумял да отблъсне феновете, но отнесъл няколко жестоки удари в главата, докато отърве началника си.

Запознати с екшъна твърдят, че лицето на Боби Михайлов също било разкървавено. Шофьорът на джипа успял да измъкне президента на БФС от разбеснелите се фенове на ЦСКА, потегляйки с мръсна газ. Твърди се, че един от нападателите на Михайлов също пострадал леко, тъй като бил блъснат от джипа при бягството на Перуката.

Представител на фенклуба на ЦСКА потвърди в неофициален разговор с репортер на „Уикенд“ за сблъсъка на запалянковци на „червените“ с Боби Михайлов, но категорично отказа да разкрие имената им. Сред феновете върви слух, че Михайлов е бил нападнат от представители на радикална пловдивска група привърженици на ЦСКА.

Въпреки тежкия инцидент и нанесения му побой, Борислав Михайлов не си е извадил медицинско свидетелство за нанесена телесна повреда, нито пък е сезирал полицията за възникналия инцидент. Дни по-късно обаче привърженици от агитката на ЦСКА са били привиквани в МВР, за да им бъдат връчени предупредителни протоколи да не участват в неразрешени масови събирания на футболни запалянковци.

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории