Опозицията на Нинова със скандална версия: Измисли си болест, за да не се сбогува с патриарха

7 Dni Sofia15.03.2024
Народно събрание - БСП - кръгла маса

Шокиращата хоспитализация на шефката на БСП Корнелия Нинова взриви със своята тайнственост политическия ни живот днес. Lupa.bg се добра до подробности от диагнозата на „червената“ фурия – според сигурни източници от партията става въпрос за дискова херния.

Проблемите на Нинова с гърба не били от вчера или днес, но през тази седмица се изострили толкова, че се наложило да постъпи във ВМА. Хора медицинският екип дори предупредил Корнелия, че има опасност да остане инвалид, ако не се подложи на операция за проблема.

Разбира се, Нинова нямала намерение на този етап и при предстоящи избори да ляга под ножа. Ще се лекува консервативно, а докторите са й забранили да вдига тежести над 3 кг. – де факто ще може да носи само дамската си чантичка.

Опозиционерите на „Позитано“ пък пошушнаха друга версия – Корнелия нарочно решила да влезе да се лекува точно днес, за да има извинение да не отиде на поклонението на патриарх Неофит.

Проблемите на Нинова с гърба пък станаха повод за доста бъзици от недоброжелатели на шефката в собствената и партия. Те масово започнаха да използват прякора, който преди време й залепи в. „Стършел“ – баба Корнеляна.