Тя разтресе фейсбук: ПП са бесни, че им спряха лапането от бежанците в София

Калина Андролова

От Фейсбук профила на Калина Андролова

Днес гледам внимателно заседанието на парламента! ПП не искаха частните им фирми да загубят позиции при лапането на пари от бежанския проблем. Но залата им отне с мнозинство тази придобита от тях привилегия. ПП/ДБ нека си направят сметката как ще се избира квотата, която ще определя съдържанието на съдебната им реформа.

Ще се избира по този начин! Помежду шоуто на клоуните – Искрен Митев, Манол Пейков, и Явор Божанков, които се имат за големи разбивачи, а са едни сапунки с въздух. Резултатът ще е този, който всички, които са срещу ПП/ДБ, искат.

Така че, ако Христо има малко мозък в главата, трябва да се ходи на избори. А след изборите да се смята какво би могъл да прави Христо в следващия парламент за съдебната реформа, която в момента е на ръба на нервна криза. И по-специално, ще може ли Христо да напусне пепейщината и да влезе в друга по-смислена конфигурация, включително като обсъди обмен на възможен резултат.

Ако не искат избори, да си налягат парцалите, щото позицията им на превъзходство е тази, която днес парламентът им показа – нула.

Последвайте ни в Google News