Национал тъкмо се върна в сметките на Ел Маестро, но мениджърите му работят да е далеч от ЦСКА

цска

Мениджърската компания, която представлява защитника на ЦСКА Енес Махмутович PROhorizons Group, вече му търси нов отбор, в който той да продължи кариерата си от следващия сезон.

Националът на Люксембург е трети избор за централен защитник след младия Християн Петров и капитана Юрген Матай, който обаче е контузен. Това, в съчетание със слабата форма на Браян Кордоба, върнаха Махмутович в плановете на Нестор Ел Маестро.

26-годишният футболист обаче желае да бъде постоянно титуляр и заради това е говорил със своите агенти да му търсят отбор, в който той да продължи кариерата си.

Неговата мениджърска компания представлява почти всички национали на Люксембург и работи с много клубове – от Словакия, през Азербайджан, до Виетнам. До момента през кариерата си Есен Махмутович е играл за Фола Еш, Мидълзбро, Йеоувил Таун, Маастрихт, както и Лвов. Той дойде в ЦСКА-София след руската атака срещу Украйна.

Иначе е ясно, че още един защитник ще напусне ЦСКА като свободен агент през лятото. Става дума за Мено Кох, който пък изобщо не попада в плановете на Нестор Ел Маестро.