Разкриха първия ремонт на Васил Терзиев! Ако го беше направила Фандъкова, щяха да я замерят с павета

Ремонт тротоар

Жителите на столичния район „Подуяне“ са възмутени от дългоочакван ремонт на тротоар пред блок в ж.к. „Хаджи Димитър“. Скандалното облагородяване обаче се оказало дело НЕ на новия районен кмет от „Спаси София“, а на Васил Терзиев и Столична община.

С публикация във Фейсбук жителката Елеонора Ангелова споделя разочарованието си от „първия извършен ремонт“ на Терзиев в техния квартал и по конкретно на ул. „Васил Петлешков“ 41, пред блок 112.

По думите ѝ с просто око се вижда, че „няма бордюри, фугирането не е нито естетично, нито функцонално, а поставените плочки са разнородни (три вида). Това е скандално, недопустимо и подигравка с всички жители!“, възмущава се жената.

„Васил Терзиев, този тротоар е дългоочакван от нас! Предлагахме го многократно за възстановяване, с парите от взетия заем от Европейската инвестиционна банка. Предложихме неговата реконструкция да бъде включена и в Проекта на бюджет на СО за 2024 г., но Вие го отхвърлихте! И днес получаваме това. Това „нещо“ е гавра с всички жители на района и пример за Вашата работа!“, добавя Елеонора Ангелова, която публикува снимки и документи от комуникацията си с СО и с районната администрация.

„Г-н Терзиев, всички ние жители на район „Подуяне“, очакваме да понесете отговорност за този меко казано некачествен ремонт! Освободете незабавно заместник – кмета на Столична община с направление „Обществено строителство“, настоява още Елеонора Ангелова.