Любимец на Гриша Ганчев разжалва Ел Маестро: Поредният сърбин! С какво е по-добър от мен?

payimage-602328

Бившият треньор на ЦСКА Ангел Червенков сподели пред „Мач Телеграф“ мнението си след победата на тима над Арда за Купа на България с 1:0. Той направи и лаконичен коментар за евентуалната оставка на Нестор Ел Маестро.

„Трудна победа. Като цяло наблюдавахме равностоен мач с леко превъзходство на ЦСКА. Ако погледнем чистите моменти пред двете врати може да се каже, че Арда направиха добри атаки. През първото полувреме можеха да обърнат мача, но Густаво Бусато спаси. Нещата можеха да придобият друг характер. Видяха се слабостите на ЦСКА в дефанзивен план. Тибо Вион беше надиграван от Станислав Иванов. Отборът отново вкара от статично положение. Мисля, че публиката беше най-големият герой отново. Подкрепата беше невероятна и това оказа влияние и върху крайния изход. Тези мачове са тактически и е важна крайната победа. Най-важното е да се стигне до финала и той да спечели“, заяви Червенков.

„За мен Нестор Ел Маестро е просто поредният сърбин, който ни убеждава само в едно, че сръбските треньори не са по-добри от българските. Тук разполагаме с доста добри треньори, които имат потенциал. Ние видяхме, че срещу конкурентите резултатите на треньора и отбора не са добри. Има факти и аз се позовавам на тях. Срещу Черно море нямаше точен удар към вратата!“, каза още Червенков, който навремето бе един от любимите треньори на Гриша Ганчев в Литекс и двамата заедно стигнаха до титла.