Само в 7DniSofia.bg

От кого е бременна Християна Лоизу? Ето как реагира бившият й годеник Боби Стар

original

Гласовитата кипърка Християна Лоизу е бременна. Това стана ясно на вчерашния лайф в „Като две капки вода“, където певицата обяви щастливата новина. Тя показа наедряло коремче и според запознати е в началото на петия месец.

Но това не е всичко. Оказва се, че Лоизу е и сгодена. Певицата показа годежен пръстен с малък диамант малко след участието си в „Капките“, а кой е щастливецът остава загадка.

Новината за бебе бе истинска изненада за феновете й, тъй като от доста време не е демонстрирала близки отношения с никого.

Последната връзка на Християна бе със звездния репортер Борислав Борисов. С Боби Стар дори бяха сгодени, но преди 2 години внезапно се разделиха. Според запознати Боби все още имал чувства към Лоизу и след разкритието й в ефир, репортерът на Слави Трифонов не остана без коментар.

Минути след лайфа той написа в Инстаграм профила си: „Каквото от теб – такова от мен. Сърди се на себе си, ако нещо…“. А после добави: „Една жена не знае какво й липсва, докато приятелката й не й се похвали“. Близки до Лоизу разкриха, че най-вероятно тези постове са насочени именно към нея, тъй като една от дружките й също е бременна. По всичко личи, че на Боби Стар не му е станало приятно от новината за бебе.