Илияна Раева изгони дъщеря си Славея, сгодила се за непознат! СНИМКИ

Илиана Раева

Илияна Раева не е на себе си от ярост
Шефката на федерацията ни по художествената гимнастика останала в ступор от снимките на голямата си дъщеря в нета. Без дори да спомене, своенравната Славея Сиракова се показа със съвсем нов мъж, с когото се сгодили.
Двамата са на почивка в Бали и решили да се вземат. Щерката на Наско Сираков и Илияна Раева казала заветното „да“, а майка й буквално фучала.


„Да си стои в Бали и хич да не ми се мярка пред очите, че не гарантирам за себе си. Съсипва си живота с поредния неудачник, а де факто и моя. Защото после всичко се струпва на моята глава“, не можела да си намери място от бяс Илияна Раева.

Кой е въпросният нов годеник на Славея никой не знае. Той е на средна възраст, вероятно не е от спортните среди, за което подсказва фигурата му. И не е от богатите, което разкриват дрехите му, както и евтиното бижу, което е на ръката на годеницата му.

Вероятно нито имотното му състояние, нито положението му не интересували Славея, но не така стояли нещата с майка й. Прави впечатление, че тя изобщо не харесала снимките на дъщеря си и годеника й. Нещо, което преди никога не е правила.

И е права Илияна Раева, защото Славея все налитала на неподходящи мъже. Първо бе гадже с покойния п@рно актьор Алекс Ломски. После роди от Иван Борисов, с когото се разделиха скоро след това, а сега с този. Баща й Наско Сираков обаче по-спокойно приемал изборите на дъщеря си.