Махайте пияният сърбин от „Надежда“, че иде невиждан срам за Локомотив

Футбол - Локомотив София - Черно море

Зимните контролни минаха, време е за оценките. Ако има тотален неудачник в тях, ако трява да се избере позор на зимата, това безспорно е Локомотив София.

Отборът на любителя на вилямовката Данило Дончич изглеждаше безобразно, не можа да бие никой, че и падна за капак от тимове, с които като нищо може да се сълере наесен в „Б“ група.

Локомотив е само на 6 точки от предпоследния Ботев Враца. А другата лоша новина за „червено-черните“ е, че Хебър оцеля, а Пирин се подсили.Т.е. за столичани се задава жестока пролетна битка хем да се спасят от директното отпадане, хем, ако може, да избегнат и баражите.

С оглед показаното през зимата, това последното не им мърда на надежденци като съдба. Колкото и треньорът Данило Дончич да говори глупости. Не било важно да се бие в контролите, даже напротив – по-добре да се губи, твърди ошишкавелият пияндур. Пригласят му и останалите съучастници на пейката, които скрити зад сърбина треперят от собствената си несстоятелност.

Странно е най-много поведението на босовете на клуба. Дончич трябваше да бъде изгонен още след хашлашката тактика, довела до 0:6 в Пловдив срещу Ботев. Щасливото припечелване на някоя и друга точица в добавеното време на следващи мачове не е повод за доверие. А за размисъл като свърши късмета, какво ще прави клубът с този некадърен наставник? И дали, когато наистина локомотивът дерайлира и Дончич се качи на таксито за Калотина, ще има мераклия на сложи треньорската фуражка във футболното БДЖ?

Защото Локомотив трябваше така да е провел подготовката си, че да влезе в нея топ-подготвен. Да извлече максимума от началното каре срещи с Хебър, Крумовград, Етър и Славия. След това програмата е страшна и надежда се не види от никъде. Особено с Дончич начело.