Бясната Нинова се изпусна: Ваня Григорова никога не е била наш избор на БСП!

payimage-598936

Лидерът на БСП Корнелия Нинова посочи, че все още не са ясни наказанията за „отлъчените“ общински съветници на БСП в София и това ще бъде решено на следващото заседание на партийния национален съвет, тъй като при социалистите лидерът не вземал еднолични решения.

„Вчера свалихме политическото доверие и заявихме, че те вече представляват само себе си. По същество това, което направиха, представлява сглобка с ПП-ДБ и ГЕРБ“, каза тя. Според нея стореното от съветниците легитимира модела на управление на Бойко Борисов и партията му, с който БСП се борела от години. „Те реално върнаха ГЕРБ във властта в София“, заяви Корнелия Нинова. Тя очаква избирателите да разберат позицията на ръководството на партията.

Попитана не е ли проблем за партията ѝ, че толкова рано в мандата остава без представители в столичния общински съвет, Нинова обясни, че с постъпката си те така или иначе не са представлявали БСП. „Защото хората, които гласуваха за тях, и решението на Националния съвет беше да не правят такива сглобки“, обясни лидерката. П

о думите ѝ най-важното в политиката са моралът и достойнството. „Не мога да си представя, че същите, които пазиха Паметника на съветската армия, които осъдихме остро разбиването му и онази торта с детските главички, вчера легитимираха същите хора, срещу които се бореха“, отсече Корнелия Нинова.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории