След като изхвърлиха жена му, бившият секретар на „Възраждане“ посегна на Копейкин: Примитив, малоумен…

Народно събрание - заседание

Един от отстранените депутати от „Възраждане“  – вече бившият организационен секретар Николай Дренчев, не пести сили да се гаври словесно във Фейсбук“ профила си с довчерашния си партиен гуру.

„Ако Костадинов управляваше България, аз вече щях да съм в Белене! Ама… няма да управлява!“, написа той, цитиран от Лупа.бг.

В друг пост заявява, че обяснението за накупени столични съветници от „Възраждане“, откъдето тръгна скандала с отстраняването, било „примитивно и малоумно“ – отново визирайки очевидно Костадинов.

Междувременно и съпругата на Дренчев напусна партията.

„Днес доверието на председателя на Възраждане Костадин Костадинов към мен беше свалено. Това пролича, след като ме изхвърли без обяснения от страницата Възраждане – Ловеч, която създадох и администрирах през годините“, написа в социалната мрежа Красимира Дренчева. Все пак фамилията ще има представител край Костадинов: братът на Николай – Димо Дренчев, остава депутат.

Като цяло никак не е скучно в партията тия дни. „Какво и как да правим с предателите“, е водещата тема на „Фейсбук“ профила на Костадинов.

„>

„>