Иван Гарелов отиде в Нова и стана за кашмер на дърти години! Защо го направи, бе, човек?

1

Николай Копринков участваше в заседанията на МС като представител на президента и само слушаше. Той е само повод за атака срещу Радев.

Това заяви по Нова тв журналистът Иван Гарелов. Изглежда доносникът на ДС е активиран да брани руския проект на президента, иначе няма обяснение за излагацията му на дърти години.

„Първият служебен кабинет беше съставен от различни съвети, които е получавал президентът. Преобладавало е едно мнение, защото бяха все навързани хора. В следващите вече личаха неговият избор и почерк. Той си носи основната отговорност. Говорителската функция на президента не потръгна. Когато няма и един стабилен и познат говорител на Президентството, значи има много вътрешни. Това е една от слабостите на институцията“, смята той.

Според него президентът не е намерил човека, който да създаде негова партия като подставено лице. „Иво Христов и Сашо Маринов са приближени до него, но няма как да са те. Гълъб Донев пък няма харизма. Управляващите нещо се изплашиха, че идва март и Радев ще ги изненада и ще им развали ротацията. Борисов се сети, че е държавният глава избран от народа и затова не препоръчва импийчмънт. Тази атака е била подготвена. Етикетът „Мистър Кеш“, е несъвместим с президента. Никъде няма преки обвинения, че е злоупотребявал с финансови средства за себе си. Намеква се, че в краен случай би могъл да си затвори очите за заделени средства за евентуална негова бъдеща партия“, изрази мнение иконата на комунистическата журналистика.