Бойко: Ще се радвам Левски да има нов стадион! И хоп – негов приятел вече е шеф в новото дружество на сините

1

Левски направи официално първа стъпка за изграждането на нов стадион. Клубът учреди дружество „Стадион Георги Аспарухов”, чрез което „сините” да получат пълните права да инвестира, управлява и развива стадион “Георги Аспарухов” в дългосрочен план. Това се е случило след три месеца усилена секретна работа.

Според запознати Левски очаква помощ и от държавата, и от общината за модернизирането на „Герена”. Припомняме, че наскоро Ботев Пловдив построи страхотен стадион с държавни пари. Локомотив Пловдив в момента прави същото.

В Съвета на директорите на новоучреденото дружество са собственикът на Левски Наско Сираков и други двама представители на настоящото ръководство – Борислав Георгиев и Христо Йовов.

Точно присъствието на последния е индикация, че държавата ще удари рамо на сините. Йовов е един от най-близките хора на екс-премиера Бойко Борисов, който пък не крие пристрастията си към сините. Наскоро Борисов обяви в Пловдив, че ще се радва един ден ЦСКА и Левски да имат стадиони като новите на двата тимва под тепето.

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории