В ЦСКА сигурно са бесни: Агент разкри какво се случва със звездата Дюкенс Назон

Efbet лига: Берое (Стара Загора) - ЦСКА (София)

Агентът на голмайстора на ЦСКА Дюкенс Назон потвърди пред медиите в Русия, че намиращият се на 13-а позиция в местния шампионат Ахмат (Грозни) е е изпратил официална оферта към „червените“ за играча. Припомняме, че преди дни националът на Хаити посети лагера на тима, воден от беларусина Мирослав Ромашченко, в Турция. Руснаците също като ЦСКА са отседнали в Белек.

Припомняме, че само преди седмица националът на Хаити се считаше за сигурно ново попълнение на Пафос, като дори пътува до Кипър, за да финализира трансфера. Сделката обаче пропадна, след като в последния момент нападателят и агентът му са поискали по-високи финансови условия. Както вчера писахме, ръководните фактори на „Армията“ са останали много недоволни от това развитие и в момента търсят друг клуб на Назон. Шансът той да остане в Борисовата градина и през пролетта е минимален.

В момента фаворит за привилчането му е именно руският Ахмат, но в турските медии се появи информация за друг любопитен кандидат – водения от Станимир Стоилов Гьозтепе, който се бори за промоция в местния елит, но до момента няма потвърждение за подобен интерес.

Точно за това от ЦСКА държат в тайна преговорите, за да не се получи друмата като в Пафос. Заради което са бесни, че агентът на Назон разсекрети интереса от Ахмат.