Борисов разтресе София и Сглобката: Денков, къде тръгна да харчиш пари в Щатите с министри на разходка!?

payimage-598809(1)

„Ще имаме сериозни разговори, много от министрите са се превърнали в партийни секретари. Помня когато се скриха от срещите, когато трябваше да се вземат решения, за реакторите, за оръжията за Украйна. Просто се скриха“. Това коментира пред журналисти в НС лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Тече пропаганда, която няма да се отрази добре на ротацията“, каза още Борисов.

Той коментира и последните местни избори:

„Свидетели сме в София на най-мащабното купуване на гласове, ако е вярно това, което казва съдът след експертизи, флашки и т.н., коментира Борисов местните избори, при които за кмет на София бе избран Васил Терзиев. Това е чудовищно купуване на гласове от бели якички. Няма ги гласовете в 300 секции, не излизат, това е манипулация на вота“, категоричен е Борисов.

„Корупцията в спортното министерство и мълчанието продължава, страховито е мълчанието там“, коментира Борисов.

„Забелязвам пътувания из страната, сега се намеква за пътуване за Щатите 20 дена преди ротацията. Още не е минала оценката за министрите, не са договорени, от друга страна ми казват нашите министри ще продължат да управляват и ще правят каквото си искат и ще пътуват, където си искат, министри с по 30 000-40 000 лева командировъчни, това е чисто разхищение“, подчерта Борисов.

„Казахме вече, че ще намалим данъчните разходи, ще намалим, а сега гледам 40-50 човека са се нагласили да ходят в Щатите“.

„Подкрепата не означава самоцелно да подкрепяме, подкрепяме това, което е правилно. Тази разходка за 5 дни във Вашингтон щом смятат, че има полза за държавата, да ме убедят, тогава ще кажа: убедиха ме“, каза още Борисов.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории