„Като знам коя е най-добрата приятелка на жена му, Румен Радев ми идва леко неприятен“

десислава радева

За партия на Президента се говори от години. Още когато излезе с вдигнат юмрук, който след това лекичко прибра обратно. Проблемът е, че тогава, когато вдигна юмрук, хората му вярваха. Сега не чак толкова. Особено след защитата му за зеления сертификат и ваксините. А и служебните правителства не бяха на висотата на очакванията. А и да не забравим, че Кирил Петков си беше негово откритие и ни го натрапи в политиката.

Който и да е нов проект ще има няколко основни проблема – вече харизматичните личности са се поизчерпали, хората стават подозрителни към всеки новопоявил се след горчивия опит с простокировците и сега сглобката, а и пиарите стават все по-непрофесионални. Опитаха се няколко проекта да пробият, включително на Стефан Янев /къде ли се загуби този човек?/, МЕЧ на Радостин Василев, проекти на Мая Манолова и т.н. Но хората трудно ги припознават.

Партийното строителство е сериозна работа и не е за прости хора. Задължително е наличието на водач, който да е известен /за предпочитане не само на майка си/, харизматичен, успял и да има за програма това, което интересува голямата част от народа. Дори да се намери такъв, то по дефолт не биха го допуснали до медиите, следователно няма как да набере популярност. А ако го пуснат по медиите, особено националните, то става ясно, че е проект, за който е сигурно, че се финансира от някого, и правилата се определят другаде.

Затова и съм силно скептична към евентуален бъдещ проект на Радев. Още повече, след като всички знаем кои са около него. А и все пак жена му и жената на Соломон Паси са първи приятелки, което оставя едно неприятно усещане.

От профила във фейсбук на екс-депутата от Възраждане Елена Гунчева


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории