Тъщата, обвинена за убийството на зет си край София, предизвикала секс скандал в посолството ни в Тайланд

1

54-годишната Красимира Трифонова, която заедно с дъщеря си Габриела беше задържана по обвинение за убийството на Пейо Пеев край София е предизвикала секс скандал в посолството ни в Тайланд преди 14 години.

Припомняме, че жената, за която прокуратурата твърди, че е стискала шията на 44-годишния си зет е била дългогодишен дипломат и бивш наш консул в азиатската страна. Сега жената остава в ареста като определението на съда не е окончателно.

През 2010 година Трифонова се оказва причина тогавашният посланик Камен Величков да бъде отзован, а името му да се замеси в секс сензация.

Бившият консул Красимира Трифонова обявила, че е подала жалба срещу Величков в Комисията за защита от дискриминация, заради упражнен към нея сексуален тормоз, пише тогава Mediapool.

Според Трифонова, Величков я преследвал от идването си като посланик през 2008 г. От публикациите става ясно, че преди Величков да дойде в Банкок, Трифонова на практика управлявала посолството и идването на титуляр не ѝ се понравило.

Камен Величков е дипломат от кариерата. Той бе съветник по външнополитическите въпроси на президента Желю Желев, посланик в Холандия и др.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории