MILF Шоу се задава: Новият „Ерген“ избира между две самотни майки

1

Според актуалните тв слухове секси мамчето Маги Томова е сред дамите, които стигат до финала на третия сезон на романтичното риалити „Ергенът“, който предстои да се завърти през февруари. Тя се изправя на финала в надпреварата за сърцето на бизнесмена Алекс срещу друга майка – Надежда Вишева, родителка на 9-годишно момченце.

Мълвата за финала на любовното шоу обаче не е съвсем вярна, макар и двете родителки да стигат далеч в надпреварата, пише Хотнюз.

В този сезон продуцентите решили да наблегнат на самотните майки, както миналия път на наднормената Пам, за да привлекат и повече зрители от семейната аудитория, която смята шоуто за твърде еротично.

Секси мамчето Маги с дъщеричката й

Нито Вишева, нито Томова обаче печелят „Ергенът“, уточняват от сайта, а „изпускането“ на информация уж от кухнята на предаването било с цел реклама на двете чаровни блондинки, които от няколко дни са сред най-търсените жени в инстаграм. Преди 18 години Томова печели титлата „Мис Варна“, но продължава да се грижи за себе си със спорт, предимно морски.

Тя обаче е и фен на тениса и Гришо. Маги е първа приятелка с адашката си Маги Джанаварова, от която получила ценни съвети за поведението пред камера. Двете редовно могат да бъдат забелязани из нощните заведение на Варна, разкриват още от медията.