Шеметната Глория разкри тайната си: Спорт, добра храна и секс с 20 години по-млад

1

50-годишната Глория изглежда страхотно и слага в малкия си джоб голяма част колежките си.  Новата любов на Глория се казва Добромир Добрев и е с 13 години по-млад от нея.  Здравенякът е маниак на тема спорт и често дава здравословни съвети на любимата си.

„Той винаги ме кара да пия гореща вода, защото много си пада по спорта – разкри наскоро певицата пред Гала. – Следвам здравословните му съвети, но не спортувам достатъчно Едно сериозно кардио на високи токчета ми стига.“ Глория има домашен фитнес вкъщи, но не прекалява с тренировките. През лятото Гпория обича да кара колело и събира погледите със секси клинче. Певицата обожава да върти педали край брега на морето и често изминава разстоянието от Несебър до Слънчев бряг, където има апартамент. Глория обича и да плува. но все по-рядко има време за това си хоби.

През годините певицата не си позволява да  се отпусне и да качва излишни килограми.

Както повечетo красиви жени, цял живот се подлага на диети. Нейният гуру в здравословното хранене е легендарната д-р Людмила Емилова, чиито заръки спазва строго. Глория редовно се детоксикира с плодове и чай, като през това време не приема друга храна. Хляб отдавна не слага на трапезата си, избягва и сладкото. В менюто й има много зеленчуци и месо. Обича да си прави вкусна салата, а когато й се дояде сладко, приготвя здравословен домашен сладолед. Никога не преяжда и не се храни след 20 ч. вечерта.

„Стриктно от години се придържаме към природосъобразната храна, на това ни е научила д-р Емилова – разказва Глория пред „24 часа“. – Никога не оставаме без сезонни плодове и зеленчуци, сурови ядки, брашна, защото често приготвяме солени мъфини от черни и пълнозърнести брашна. Във фризера винаги имаме риба, телешко месо, грах, зелен фасул.“

Денят на певицата започва с чаша кафе и продължава с билков чай с мед. Обожава да си прави плодово смути в блендера, като смесва ягоди, круши, банан и добавя мед. Всичко това зарежда Глория до първото и единствено по-сериозно хранене през деня. Около 17-18,00 ч. хапва риба, морски дарове, салата, гриловани зеленчуци или омлет. Старае се да изпива по 3 л течности на ден, като добавки взема селен, магнезий, масло от крил и женшен на прах или ампули. Певицата е доста добра в кухнята и редовно следи кулинарните предавания и телевизии, като не пропуска епизод на „Мастър шеф“.

Преди две години Глория стана баба, но това никак не я притеснява. С щерка си Симона приличат повече на сестри, от-колкото на майка и дъщеря. Глория има известни корекции по тялото, но не е прекалила с тунинговането, за разлика от доста свои далеч по-млади колежки.