Само в 7DniSofia.bg

Легендарен българин изригна: Плаща се на рогачи, като тези на Венци, за да спрат ЦСКА

payimage-607926

Големият фен на ЦСКА Здравко Желязков от легендарния дует „Ритон“ сподели очакванията си за предстоящия мач за Купата на България срещу Славия.

Той сподели и впечатленията си от шампионатната битка между двата отбора в петък, завършила без победител – 1:1.

„Няма как да съм доволен, защото ни отмениха чист гол. А тия ръгачи отново играха с финансов стимул. Като всички останали, които играят срещу нас. Посредствени футболисти играят на предела на силите си и на границата с грубостта. Вкараха случаен гол и ни изравниха.

На нас ни отмениха чисто попадение. Не може така! Славия е посредствен отбор, който има 20 фена. Това е истината. И 1000-годишен да са, фактите са такива. Инжекциите знаем откъде идват в тези посредствени отбори.

За да изкарат някой лев играят на предела, какво има да го коментираме. Ако пак ни отменят няколко гола, как да вземем мача със Славия? Или сега може да има компенсация.

Този съдия Станимир Тренчев няма ли кой да го подложи под отговорност, дори морална. Ама той може и да не е виновен, защото на ВАР беше сватбения герой. Пак ще вземе някой да ми се обиди“, коментира Желязков пред „Мач Телеграф“.