Джуди Халваджиян в отчаян опит да спаси пропадналите си „Господари“: Рачков и Зуека отново водещи

payimage-153907

Най-звездният тандем в БГ шоубизнеса отново застана рамо до рамо в епизод на „Господари на ефира“. Любимите водещи у нас минаха през куп препятствия и кариерни промени, но най-накрая двамата са заедно и публиката пощурява, пише България Днес.

Екранната двойка работи в тандем от почти 2 десетилетия, но от няколко години актьорите са разделени. Преди близо 3 години талантите седнаха в стола на „Господарите“ за последен път, след което Зуека окончателно се отказа от шоубизнеса. През 2021 г. Васил Василев обяви, че е заминал за Испания и че напуска телевизията. Там той се отдаде на изобразителното изкуство и често прави международни изложби. Щастливата новина за събирането на Рачков и Зуека обявиха самите „Господари“ в Инстаграм профила си, а обявлението им обра лайковете в нета за минути.

„Ти защо замина за Испания, като живееш в интернет“, с гръм откри епизода Димитър и разочарова феновете, че на мястото на Васко стои огромен екран, от който Зуека дистанционно води предаването, но химията между тях двамата си беше същата. Димитър Рачков не спря да целува любимия си приятел през цялото време, а накрая дори поля екрана с вода. Тази година „Господари на ефира“ отбеляза цели 20 години на екран, които отпразнува със специално подбрани видеа от най-добрите моменти в предаването. Телевизионният фурор напомни на зрителите как са изглеждали младите водещи през далечната 2007 г. и какви щуротии са спретвали. Тази година те не спретнаха нищо, но фактът, че се появиха заедно в ефир, беше достатъчен на всичките им заклети почитатели.

„Обичаме ви! Поздрави от мрачна Англия“, написа далечен чен фен на предаването. Рачков обаче не се отказа толкова лесно от телевизията. След всички опити с шоубизнеса като „Маскираният певец“ и „Като две капки вода“ бургазлията най-накрая поведе свое собствено шоу и блесна на екран. В новия епизод дуото проследи цялата история около БФС и полицейското насилие по време на протестите.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории