Издигнаха Стилиян Петров за президент на БФС! Първи голям бос: Подкрепям го

payimage-599630

„Димитър Бербатов няма да е президент на БФС. Ако стане, аз ще се прекръстя на Алияс Алиев Салиев. Срещал съм се със Стилиян Петров няколко пъти. Ако той се кандидатира отделно от Бербатов, бих го подкрепил“, заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов и официализира това, което се говори повече от два месеца в София.

А именно: Все повече футболни хора подкрепят евентуално издигане на Стилиян Петров за президент на БФС!

В момента Стенли е в екипа на Димитър Бербатов, но бившият нападател на Юнайтед се превръща във все по-неприемлива фигура за наследник на Борислав Михайлов.

Припомняме, че подкукоросан от нефелните си съветници Радостин Василев и Георги Градев, Бербатов си организира свой конгрес на който няколко отлюспени клуба го избраха за „председател на БФС“. Естествено УЕФА отказа да приеме тази пародия и застана зад Борислав Михайлов.

Стилиян Петров е далеч по-консенсусна фигура от Бербатов. На всичкото отгоре на Берба се приписват и зулумите на феновете преди мача с Унгария, които окървавиха София. Няколко важни хора в държавата вече намекнаха за връзка между Бербатов и крайни елементи в агитките.