Тя беше жената до Копейкин, а днес го разкри: Вече е с Кристина Патрашкова

7 Dni Sofia04.12.2023
payimage-416327

Медия на Кристина Патрашкова прогнозира голям триумф за Костя Къстадинов на европейските избори.

Филтърнюз е собственост на „Филтър медия груп“ ООД, ЕИК 206762073 със съдружници: Кристина Патрашкова 50 % и 50% КП ПРАДАКШЪН ЕООД, собственост на Иво Димитров. Лошо няма, и медиите все пак трябва да изкарват пари.

Интересното е, че всички сериозни медии и нормални хора виждат грандиозния срив на Възраждане, като на последните местни избори изгубиха почти 2/3 от електората си. Да се очаква, че българи, настроени родолюбиво и против ЕС, ще пратят Къстадинов като евродепутат с десетки хиляди лева заплатка на тих пристан, е по-скоро болна фантазия на партията, отколкото някаква реалност.

Говори се, че листата им ще се води от непартиен кандидат, като залагам, че ще е масон и ученик на Шваб. На второто място може и да е самият КК, който по този начин ще се измъкне от блатото, в което се намърда.

Но си е доста жалко да наемаш подобни сайтове – или да плюеш срещу опонентите си, без да могат да те осъдят, или да те хвалят безобразно.

Скоро очаквам все по-активна агитация и пропаганда на Къстадинов как ще влезе в Европарламента и там ще им покаже, каквото ще им покаже. Късо ще им стане на еврадепутатите! Пък тук българите, които му се вързаха, кучета ги яли, субсидията и заплатите си вървят….

От профила във фейсбук на екс-депутатката Елена Гунчева-Гривова