Първо обгазиха София, децата ви повръщаха, а сега и това в събота! Какво да вали през зимата, бе, уродлива власт!?

1

Падналият сняг показа изцяло уродливото лице на липсващата държава, която е завладяна от некадърни елементи на сглобката. Преди три дена ни продъниха ушите с проби за ранно предупреждение през телефоните и сякаш, за да ни покаже некадърността на управляващата сглобка съдбата им поднесе обгазяване на София.

Да. София бе обгазена и вмирисана с някакво химическо вещество, което накара много деца да повръщат в училище, а някои бяха приети в болница. Само дето системата за ранно предупреждение не мъкна! Ни вопъл, ни стон от тази система, която вероятно е плод на поредната кражба.

Това беше първия сигнал за това, което ни очаква когато завали сняг.

Вторият сигнал е обявения „Код червено“ за обилни снеговалежи по време на зима. А какво да вали през зимата бе? И естествено, както повечето хора очакваха – зимата ни изненада! Затрупа ни с 20 см сняг и лъсна уродливото лице на липсващата и крадлива държава.

Опитайте се за миг да си спомните, че преди повече от 20 години по това време падаше по един метър сняг, а думите бедствие и „Код червено“ бяха непознати. Пътищата се поддържаха от пътните управления и държавата функционираше.

Днес всичко това е унищожено, а това, което още не е унищожено е поверено в ръцете на некадърници.

Резултатът е видим за всички. Затворени пътища и магистрали заради натупалия сняг. Десетки населени места са останали без ток и комуникации, а на фона на белия сняг озъбено се блещи уродливото лице на липсващата държава.

Димитър Байрактаров, MEDIAMALL