Само в 7DniSofia.bg

В какво се забърка щерката на президента Радев: Страст, лицемерие и подозрителен морал… (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

1

В нова провокативна постановка участва дъщерята на президента Румен Радев – Дарина. Тя изпълнява едно от централните роли.

Третокурсничката от класа на проф. Пенко Господинов играе в творбата на актрисата и режисьор Касиел Ноа Ашер – „Сад. Игри по време на Апокалипсис“.

Спектакълът е силно провокативен както с визия, така и с играта на младите актьори, като това е основната идея на режисьора Касиел Ноа Ашер. Тя се прочу преди време с ролята си в постановката „Дон Жуан в пъкъла“ на режисьора Иван Станев, в която играеше чисто гола и се облекчаваше пред публиката, днес отново се занимава с авангарден и „свободомислещ“ театър по думите на специалисти.

Постановката изследва страстта, порока и лицемерието в едно общество, чийто морал е дълбоко подозрителен. Става дума за група млади актьори, които в един дъждовен ден се събират за репетиции на пиесата „Мадам Дьо Сад“ от Юкио Мишима.

Радева и пее в постановката

Те се впускат в хипнотично изследване на човешките пороци, като постепенно личните им взаимоотношения се сливат с тези на героите от пиесата. Репетиционната се превръща в затвор, а невинните им игри – в смъртоносни.

От година дъщерята на президента – Дарина Радева е канена да участва не само в постановки на различни театри, но и във филми, пише bgdnes.bg. От нея още не се е отказал и режисьорът Максим Генчев, който искаше да я снима като царица Сара Теодора в новия си филм.