Абе, розова сган, защо Терзиев днес прави това, за което вие подигравахте Фандъкова? Отвратителни лицемери

васил терзиев

Васил Терзиев побърза да влезе в обувките на Фандъкова, която толкова плюеха и на чийто гръб се издигнаха в политиката. Новият столичен кмет инспектира некачествено полагане на пътна маркировка. Смутолевили са, че са дръпнали, уж, ушите на изпълнителя Трейс.

Да попитам – нали щяха да прекратяват договори, да правят черни списъци, да прекратяват съмнителни, по думите им, процедури? Какво стана? Кои договори прекратиха, кои ще прекратят и кои обществени поръчки прекратяват точно? Питам, защото голямо ежене падна в кампанията, то не бяха закани, клетви и героични пози. Сега?

Между другото ИТ експерт да ходи да гледа пътна маркировка е нелепо. Много му разбира главата от тия работи. Също между другото розово-лилавата сган обичаше да се подиграва с Фандъкова точно за подобен тип проверки. Сега? 🤔🧐

Отвращава ме тоталното лицемерие на тези хора. Отвращава ме и липсата на каквото и да е намерение да носят отговорност поне за думите, които изричаха. Вместо Терзиев да се прави на пътен експерт, да вземе да седне на сериозни разговори с общинските съветници по програма, секторни политики, приоритети.

Без решения на общинския съвет кметът е силно ограничен. Това означава, давам пример, че ако от средствата в бюджета за издръжка на озеленяването трябва да финансира изграждане на улица или улично осветление – не може. Трябва решение на СОС.

Както са я подкарали скоро Терзиев и ППДБ няма да могат и тока на уличното осветление да платят, нищо че в бюджета има пари.

Стига дилетанство и приказки за наивници. София има нужда от решения, не от вайкане! Аман от мекушавост, страх, нерешителност и безвремие!

КАРЛОС КОНТРЕРА, общински съветник от ВМРО