Денков опъна ухото на Васко за ГЕРБ: Не затваряйте вратите на никоя политическа сила

payimage-606657

Не затваряйте вратите към никоя политическа сила в СОбС. Това послание отправи премиерът Николай Денков към кмета на София Васил Терзиев след срещата им в Министерски съвет, намеквайки, че Ухото не трябва да страни от ГЕРБ.

„Благодаря на г-н Денков за протегнатата ръка“, заяви новият кмет на София Васил Терзиев.

„За мен беше изключително важно да проведем тази среща и да изложа основните приоритети, които имаме. Беше доста конструктивно и се надявам, че ефектът от доброто сътрудничество между Столичната община и изпълнителната власт ще може да бъде усетено от софиянци през следващите месеци и години“, допълни още Терзиев.

„Ще инициирам срещи с всички политически партии и техните представители. Оптимист съм“, каза още Терзиев.

„Васил Терзиев постави няколко от общите теми, по които екипа му в момента знае че трябва да работи интензивно – образование, финансиране на общините“, заяви премиерът акад. Николай Денков.

Двамата се срещнаха в сградата на Министерския съвет.

Вчера избраният за кмет на столицата Васил Терзиев и членовете на Столичния общински съвет официално положиха клетва. Терзиев обяви, че първата задача, извън тези, които са заложени в програмата му, е да се запознае с администрацията и да разбере кои са най-неотложните неща, които е нужно да бъдат придвижени до края на годината.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории