Тя не издържа и преди края на изборния ден изкрещя: Мая Манолова е дъно! Борис Бонев, помним за майка ти и Бойко

мая манолова бойко борисов

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

Кой крещи така отчаяно в нощта?

“Има решение на Левицата, че заставаме категорично срещу модела на ГЕРБ, срещу кандидатите на ГЕРБ и затова моят призив като председател на „Изправи се.БГ“ е всички граждани на Варна да гласуват срещу модела и кандидатите на ГЕРБ.“

Мая Манолова изключително добре се възползва от ГЕРБ – стана национален омбудсман, така се качи на платформа, която й създаде самостоятелна политическа кариера. Освен това, приемайки да изстреля първия залп срещу ГЕРБ с “Костинбродродската афера”, тя си уреди живота: стана заместник-председател на парламента, а любовникът й Ангел Найденов стана министър на отбраната.

Всички врещят срещу “Модела ГЕРБ”, докато успеят да се вредят и да се възползват от това, което отричат.

Понеже и до днес Бойко Борисов си остава най-силният политически лидер, медии и политолози са вторачени в него: разнищва се всяка негова дума, разплита се всеки негов дъх.

А другите? За тях винаги се намират извинения.

В разговор с мен на 31 октомври, лидерът на ГЕРБ каза: как да призова да се гласува на балотажа за кандидат-кметовете на ППДБ, когато те не казват това реципрочно за нашите кандидат-кметове?!

Абсолютно прав е!

Ето сега и Мая Манолова с нейната изтъркана плоча срещу ГЕРБ, независимо по какъв повод и причина. Не че думите й имат някаква стойност, партийката й е един файтон хора. Но демонстрира лицемерието на Левицата.

Ваня Григорова няма как да победи в София без подкрепата на ГЕРБ, каквито и ала-ба-лиз-ми да разтяга, че разчита на гражданите. Бойко Борисов направи жест – даде да се разбере, че предпочита нея за кмет на София. Тя високомерно измрънка нещо по Нова телевизия. А, бе, хора, дръжте се сериозно и бъдете откровени: не можете без ГЕРБ – поемете риска да го кажете, не се ослушвайте и крийте като мишоци в трици.

Същата история и с Васил Терзиев. От реакцията на шефа на неговата кампания Георги Куртев, на интервюто ми с Бойко Борисов, стана ясно, че те са молили за подкрепа, разчитали са на това. Обаче, Борис Бонев излиза и каканиже срещу “Модела ГЕРБ” в столицата. Тоя пък! Заради скандална намеса на майка му д-р Михаела Михайлова в търг за милиони, оставка подаде министърът на здравеопазването в кабинета “Борисов” Анна-Мария Борисова – мислят, че не помним ли?!

Неблагодарници!

Двуличници!

Мижитурки!

Ако е мъж на място, сега Иван Таков ще излезе и ще каже: Ще очакваме подкрепа за Ваня Григорова от ГЕРБ в София. Ще дадем подкрепа за кандидат-кметовете на ГЕРБ на балотажа, когато не са срещу наши кандидати.

Така се прави ясна и коректна политика.

Пак всички срещу Бойко Борисов. Пак Бойко Борисов най-влиятелният политик.

Отново всички срещу ГЕРБ. Отново ГЕРБ мачка на изборите.