Изумително жалък министър църка като мишка: Видях се с Боби! Той трябва да остане президент на БФС

димитър илиев

Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев е имал среща с президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Той заяви, че не може да се меси в работата на футболната централа, защото е независима организация.

„Имаше искане към мен да направя нещо, но не мога. Футболната общественост трябва да си подреди къщичката. Не можем да се месим в работата на независими организации. Рискуваме да се вдигне международен скандал!

Имали сме една среща с г-н Михайлов, поговорихме за футбола. Дейността е при тях, ние не можем да им влияем. Това, че БФС не получава пари от държавата, е вярно и затова не трябва да се месим в работата. Когато някой има спор с друга страна, органът който решава тези спорове, е българският съд. Имаме някакви минимални правомощия, но дотам. Не можем да сменяме ръководства. Това е абсурдно и няма как да стане!“, заяви министър Илиев.

Припомняме, че друг министър – Красен Кралев, отказа да се държи като мишка и направи така, че Борислав Михайлов да напусне БФС преди 2 години. След като Кралев престана да е министър, Перуката се върна начело на БФС. И явно страхува такива мишоци като Димитър Илиев.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории