Асен и Киро с отворена уста, Бойко ги предупреди: Или млъквате, наглеци, или бутам правителството

7 Dni Sofia14.10.2023
payimage-598808

„За този град и региона нямам неизпълнено обещание“, заяви пред актива на ГЕРБ в Шумен лидерът на партията Бойко Борисов. Той дойде в Шумен, за да подкрепи кандидата за кмет на града проф. Георги Колев.

„Помня времето в Хитрино. Десетки милиони сложихме в Хитрино, къщи построихме. Не искам никой да ни е благодарен, ние сме партия на народа и никой друг не може да изброи решенията финансирането и изпълнението на всичко това, което сме направили ние. Шумен тегли повече индустриален ток от Варна. Партията е по-важна от всичко. На мен никой не ми е дал нищо даром. Много съм доволен от кметовете, които успяха да санират блокове. При „лошия ГЕРБ“ ги санираха, по-малко енергия харчат, по-скъпи им станаха. Десетки блокове санирахме и тук и в региона. Най-важното в правенето на политика, е освен да гарантираш хора и идеи, да бъде и финансирано“, продължи пред множеството Борисов, който бе посрещнат с хита на Фреди Меркюри „Ние сме шампиони“.

„Да кажеш: „Ние направихме тези промени“ е нагло и просто не е вярно. Да бъдат малко по-внимателни в изказа, защото ние сме честолюбиви. Страшна борба с корупцията, само че парите ги няма“, продължи Борисов, предупреждавайки отново партньорите си в управлението ПП – ДБ. Лидерът на ГЕРБ заяви, че иначе отново ще има избори.

Лидерът на ГЕРБ напомни, че е събота и не трябва да се губи времето на хората.

„Ние не сме се родили нито депутати, нито премиери, нито кметове“, каза той.

Борисов сподели, че е тъжен от липсата на Любомир Христов. Според него той е трябвало да дойде да го поздрави. „Криво ми стана, но животът е такъв“, поясни лидерът на ГЕРБ по адрес на сегашния кмет на Шумен. Христов бил обиден, че не го издигнали за трети мандат и не дошъл на събранието на ГЕРБ.

„Много ми е чудно какво си мислят като се бръснат сутрин и после идват при мен. Но партията е преди всичко“, пак каза Борисов и напомни: „На мен никой не ми е дал нищо. Сам съм си направил всичко и партията“.

Бойко Борисов се коментира отново, че сега пак Корнелия Нинова обвинява ГЕРБ. „Вие сте виновни“, но ние три години не сме управлявали“, напомни той.

„Времената стават все по-трудни“, призна Борисов и посела на всички живи и здрави да бъдат.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории