Спипаха синът на Божков в супермаркет: Без охрана, 15 кила надебелял, с брада

7 Dni Sofia03.09.2023
васил божков

Антон Божков, единственият син на Васил Божков, излезе на пазар без охрана, видя репортер на „Уикенд”. Богаташът се отби в голям хипермаркет в столичния квартал „Драгалевци”. 

Зетят на Стефан Софиянски спокойно обиколи рафтовете в супера, като си тръгна с два стека минерална вода, корнфлейкс, прясно мляко и полуготови спагети. Явно семейството не залага на здравословното хранене. Видимо храната не беше за баща му Васил Божков, с когото не са много близки.

Божков-син се е променил значително за последните 3 години, откакто се появиха проблемите на семейството му с правосъдието. Мъжът на Ива Софиянска видимо е напълнял с поне 10 килограма, а може би дори 15. Няма го стройното момче, което беше само преди няколко лета. Косата на 39-годишният Антон вече е прошарена, пуснал е и неоформена брада. През ноември наследника на Черепа ще чукне 40 години. Макар и в интернет да пише, че е роден през 1986 година, всъщност Антон се е появил на бял свят на 20 ноември 1983 г.

Името на Божков-младши нашумя, след като бе обвинен от прокуратурата в пране на пари по поръчение на организирана група, ръководена от баща му. Антон бе пуснат под гаранция от 1 млн. лева броени дни след задържането си. Синът на Черепа е женен за дъщерята на екс-премиера Стефан Софиянски – Ива. Тази година бизнесменът и бившата тв водеща отпразнуваха 10 години семеен живот. Двамата се запознават по време на следването си в Лондон, бързо се залюбват, Ива забременява и вдигат скъпа сватба, когато булката вече е бременна. Любопитно е, че баща му Васил Божков тогава дори не се появи на тържеството. Преди няколко години бившият партньор на Васил Божков – Цветомир Найденов, разкри в интервю, че хазартният бос не е отишъл на сватбата на сина си Антон със Софиянска. По думите на Цеката той не уважил вълнуващото събитие заради поредната си любовница и семейството му било гротеска. Няма доказателства, че Васил Божков не е присъствал на венчавката на единственото си дете, но няма и очевидци, които да потвърдят, че е уважил сватбата.

След като Васил Божков бе обявен за международно издирване, кариерата на снаха му Ива също се сгромоляса. Тя бе тихомълком освободена като репортер в Нова телевизия, където се опиваше да гради име, макар по всеобщо мнение да няма особени качества като журналист.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории