Какво иска да каже Кюстендилеца на Ганчеви и Папазки: Плача, но не ме е срам

7 Dni Sofia03.09.2023
payimage-418689

Лидерът на Сектор „Г“ Иван Велчев – Кюстендилеца публикува емоционални думи след победата на ЦСКА с 3:0 над Берое.

Ето какво написа той:

„Каквото и да става, Северът не се предава!

„Здравей, казвам се…“

Всъщност, няма значение как се казвам. Не е важна нито възрастта ми, нито полът ми.. Важно е само сърцето ми, а то е „червено“.

Тук не мога да бъда личност, а и не искам. В сектора важи само едно – „всички заедно“, защото „колкото повече, толкова повече“, както е казал добрият стар Мечо Пух.

Ето, влизам – задъхан, с бодра крачка, трептящо сърце и мокри очи. В главата ми преминават толкова много спомени. И ти се сещаш, нали?

Чувството е страхотно всеки път, когато дойда на гости тук. Съжалявам, сбърках – тук съм у дома си. Сред семейството си.

Онези, които не ме разбират, ли? Много са. Едва ли могат да си представят колко безгранично и истински обичам и колко неистово мразя. И братята ми са така.

Студено ми е, топло ми е, вали… Северът никога не е като предния – винаги е различен, красив и в същото време толкова еднакъв. Вярва в идеята, че всеки, който споделя неговата религия, е добре дошъл, и му предлага невероятен празник. Грижи се за децата си, пази ги. И те му се отплащат, като се връщат всеки път повече и повече. Не помня началото, не съм бил роден. Няма да помня и края – той е вечен.

Тук изживях най-прекрасните си моменти, но и най-тъжните. Плача, но не ме е срам, защото тук, на власт са емоциите и страстта. Срещнах голямата си любов, гледам я и я обиквам все повече и повече на всеки мач.

Много хора си отидоха в името на каузата. Няма ги, но винаги ще живеят в сърцето на Сектор Г. „Heroes never die“, нали?

Един ден някой ще ме запита има ли смисъл. Преди да отговоря ,пред очите ми ще минат хиляди спомени, хиляди песни и хиляди сълзи, ще се усмихна и ще кажа: „Да, за отбора!“

Сигурно отново няма да ме разберат, но тук е важно само сърцето ми. А то ще остане завинаги.“, написа Иван Велчев.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории