Познавате я много добре. А знаете ли, че е била насилствено подстригана? (СНИМКИ)

Лияна

След случая с остриганата и жестоко нарязана с макетно ножче Дебора от Стара Загора наяве излязоха и много истории на жени, които са станали жертва на подобни зверства.

Една от тях е певицата Лияна, която сама призна, че в миналото е била насилствено стригана, но не от мъж, а от няколко ревниви жени.

През 2013 година Лияна участва във Vip Brother, където в една от мисиите певицата трябваше да отреже една педя от дължината на косата си. Тогава се оказа, че зад болката на поп-фолк звездата не се крие просто суета, а много травмираща случка от миналото ѝ.

„Преди години ми се случи нещо, което ми нанесе страхотна травма. Беше публично и беше унизително“, каза тогава тя.

Мистерията с насилствената подстрижка се разкри в интервю на Лияна за списанието Love style, където дългокраката брюнетката разказа подробно за кошмарното събитие от миналото ѝ.

След убийството на първия ѝ приятел – наркобоса Фалконети, който бил застрелян пред нея, кошмарът не свършил. Бившата жена на гангстера я подстригала публично от ревност.

„Няколко жени буквално ме отвлякоха и ме водиха от заведение в заведение и ми стригаха кичурите. Накрая косата ми беше до ушите“, сподели певицата пред списанието.

За щастие всички лоши събития са зад гърба на изпълнителката и сега тя отново се радва на дългата си коса.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Liyana♥️ (@liyana_original)