Само в 7DniSofia.bg

Извънредно: Разград взима сериозни мерки заради ЦСКА

1691752598610x

Лудогорец пусна важно съобщение, свързано с шампионатния мач с ЦСКА. Дербито на кръга е в неделя.

Съобщението без редакторска намеса:

„ПФК Лудогорец съобщава, че клубът и полицията в Разград ще вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след мача с ЦСКА-София от V кръг на efbet Лига, който е в неделя (13 август) от 21,15 ч. на „Хювефарма арена“.

ВАЖНО! Фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на домакините. За привържениците на ЦСКА-София е предвиден сектор „Гости“.

Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества. Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Феновете подлежат на щателни проверки в подстъпите до стадиона, както и по входовете.

Днес билети ще се продават на касата на улица „Васил Левски“ от 10,00 ч. до 18,00 ч., утре – от 10,00 ч. до 16,00 ч., а в неделя от 10,00 ч. до началото на двубоя. В деня на мача в 15,00 ч. отваря касата на сектор „Гости“, където ще се продават билети за привържениците на ЦСКА-София.

ПФК Лудогорец напомня, че присъстващите с лица под 18 години трябва да представят попълнена декларация за настойник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. Могат да бъдат изтеглени и от главната страница на официалния сайт на клуба www.ludogorets.com

Клубът напомня, че „Хювефарма Арена“ разполага със система за видеонаблюдение, като нарушителите на реда ще бъдат идентифицирани и предавани на полицията.

За мача с ЦСКА-София „Хювефарма Арена“ отваря врати в 19,15 ч. , като феновете се призовават да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегнат струпвания по входовете непосредствено преди началото на двубоя.

Важно! За да се гарантира безопасността на придвижване, временно ще бъде ограничено движението на автомобили в спортната зона чрез изграждането на полицейски контролно-пропускателни пунктове. От 19.00 часа няма да бъдат допускани автомобили по улиците „Гаврил Кръстевич“, “Мраморно море”, „Стадионна“ и Северен булевард. Живущите и желаещите да пребивават в северната градска част ще могат да се придвижват по ул. „Ветеринарна“, като участъкът на „Северен булевард“ ще бъде в режим на регулирано пропускане.

За привържениците на ЦСКА-София се обособява зона за паркиране в локалното платно на Гаров път от кръстовището на бул. “Княз Борис“ с ул. “Добруджа“ до подстанцията на Западна промишлена зона.

Феновете ПФК Лудогорец от други населени места, закупили билети за мача, могат да ползват обособените паркинги до Средношколското общежитие, до Централна поща, до хотел „Централ” и т.нар. Товарна пиаца по улица „Странджа”.